Nieuws

Tijdens de eerste vier weken van de grote vakantie kun je je favoriete manegepaard of -pony leasen. Je kunt dan elke dag 2 uur rijden met jouw paard of pony.

Geef je op bij Gerwin. Een leaseweek loopt van zondag t/m zaterdag. De leasekosten bedragen EUR 125,- voor een pony en EUR 135,- voor een manegepaard.

Ook in 2017 sluiten we de zomervakantie af met twee gezellige weken ponykamp:

week 1: zondag 13 augustus 14.00 uur - zaterdag 19 augustus 10.30 uur
week 2: zondag 20 augustus 14.00 uur- zaterdag 26 augustus 10.30 uur

De kosten bedragen € 285,- per week per kind
en je krijgt € 10,- korting bij deelname aan beide weken

Verdere info en opgeven bij Gerwin of Wilfred op tel nr. 040-2518391 of via het inschrijfformulier.

Informatiebrief Ponykamp 2017

BELANGRIJKE informatie vind je in deze INFORMATIEBRIEF voor ouders/verzorgers van de kinderen die op kamp gaan.

Beste ouders/verzorgers, lees de brief goed door, u kunt dit .PDF-bestand eenvoudig openen door te dubbelklikken, downloaden en/of printen. 

INFORMATIEBRIEF

De activiteitencommissie en manege hebben ook zo net voor de zomervakantie nog allerlei leuke en leerzame activiteiten voor je. Het hoogtepunt is ongetwijfeld het ruiterweekend op 17/18 juni! Alhoewel... de pony's zullen waarschijnlijk het meest genieten van de Pony Verwendag op zondag 9 juli. Schrijf je in en doe mee!
agenda

Voor de actuele prijzen van lessen, kinderfeestjes en pensionstalling, ga naar eepm > les & pensionprijzen

Wil je jezelf of je kind opgeven voor manegelessen bij EEPM? Je kunt je eenvoudig aanmelden via de website. Kijk in het menu onder eepm > aanmelden.

In 2016 zijn er ramen voor de paarden in de achtergevel geplaatst.

gevel voor werkzaamhedennieuwe ramen

En er ligt een nieuwe (eb en vloed) bodem in de binnenbak.
bodem binnenbak nieuwe bodem

Met helder wit zand is 't nu alsof je op het strand rijdt. Helemaal omdat de bodem met een speciaal systeem vochtig wordt gehouden. Het systeem is regelbaar. Zo kan de ondergrond zachter of harder gemaakt worden, bijvoorbeeld voor een springles. Net als op het strand: vlakbij de waterlijn voelt het hard, verder van het water is het zand lekker mul. Mest in de bak valt wel extra op met zo'n strand, netjes opruimen dus alsjeblieft.

Het was dolle pret tijdens het ruiterweekend. Film kijken en slapen in de binnenbak en meer leuke, gekke activiteiten. Volgend jaar weer?

ruiterweekend ruiterweekend
ruiterweekend ruiterweekend

De zon kwam precies op tijd voor de activiteitencommissie georganiseerde fotoshoot.
Wil jij ook een keer met je favoriete paard of pony op de foto? Hou dan de EEPM-agenda in de gaten!
fotoshoot

fotoshootfotoshootfotoshoot

De uitslag van de verkiezingen 2015 is bekend: de pony van het jaar 2015 is... Bert!
Ongelooflijk populair die Bert, want dit is al de DERDE keer dat Bert pony van het jaar is.
Hij won al in 2007, in 2010 en nu in 2015 weer!

Puck Bemmelmans vond echt dat Bert moest winnen. Waarom? Dat lees je hier.
Nou Puck, het is gelukt! En jij mocht Bert zijn prijs geven: een schaal vol paardenlekkers!

Wil jij meedoen aan de verkiezingen 2016? Ga dan naar verkiezingen > stemmen en vertel waarom jouw favoriet moet winnen! bert en puck bemmelmans

De foto's van het ponykamp 2015 staan online. Klik om ze te bekijken of ga naar archief > 2015 > ponykamp 2015.

Op 26 april 2015 werd de jaarlijkse carrouselwedstrijd gereden. Joe Stijnen zette een fimpje in elkaar van het optreden van de groep 'Wilfred's Wanhoop'.

 

Zou jij je kinderfeestje samen met je vrienden wel bij EEPM willen vieren? Pony rijden, hoefijzer schilderen, iets lekkers.... Dat kan nu niet alleen op woensdag- en zaterdagmiddag maar ook op vrijdagmiddag. Kijk voor meer informatie onder kinderfeestjes.

Zou je het handig vinden om je lesgeld per bank over te maken? Dat kan nu. Zorg je er SVP voor dat het bedrag uiterlijk een dag voor de nieuwe kaart ingaat overgemaakt is? Vermeld bij de omschrijving SVP de naam van de lesser. Wij vragen verder om de contributie aan het begin van het jaar contant af te rekenen (met de contributies worden activiteiten zoals de jaarlijkse ruiterdagen georganiseerd).

Bankgegevens
Rekening NL31RABO0150000588
ten name van Eerste Eindhovense Pony Manege in Eindhoven

jubileum eepm

We kunnen terugkijken op een mooi jubileum-weekend met spannende wedstrijden, een gezellige reunie-avond, diverse activiteiten en prachtige demonstraties! Namens Gerwin en Wilfred bedankt aan alle vrijwilligers, sponsors en iedereen die erbij was om het vijftigjarig bestaan op gepast wijze te vieren.

Ga voor een uitgebreid fotoverslag naar archief > archief 2014 > jubileum.

Of ga voor een samenvatting naar het Facebook jubileum fotoalbum.
programma jubileumjubileumboekje Jubileum EEPM 30 en 31 augustus 2014

Elk jaar vindt een leuk Pas de Deux wedstrijd plaats. Het gaat hierbij om het rijden maar ook om het verkleden! Zie de fotos' onder archief > archief 2013 > Pas de Deux.

Vergeet niet te stemmen op je favoriete paard of pony! Klik hier om naar het stemformulier te gaan.

Je kunt kiezen uit deze pony's:

En deze paarden:

 

www.slapenopgennep.nl

Na lang plannen en klussen is een droom uitgekomen: Wilfred en Wieneke van Dongen hebben in de boerderij bij de manege een stijlvolle Bed & Breakfast geopend. Je kunt overnachten in één van de twee kamers en bijvoorbeeld gebruik maken van het Slapen en Rijden arrangement: een leuke combinatie van overnachting + rijles.

Kijk voor meer informatie op www.slapenopgennep.nl

Ben je op zoek naar een leuke feestlocatie? Te weinig plek thuis, of geen zin in al het gedoe en de rommel?
EEPM heeft een gezellige bar, een terras, ruimschoots parkeergelegenheid  en speeltoestellen om ook de kinderen bezig te houden.
Er is van alles mogelijk, zie eepm > feesten en partijen voor meer informatie.

Bij inschrijving bij EEPM heb je een lesovereenkomst getekend. Wil je deze nog eens nalezen, dan kan dat nu op de site onder eepm > lesovereenkomst. Zo geldt onder andere dat als je wilt stoppen, de overeenkomst minimaal 1 maand voor beŽindiging schriftelijk moet worden opgezegd.

Afgesproken lesuren (ook losse lessen) moeten in geval van verhindering / ziekte minstens 24 uur van tevoren afgemeld worden. EEPM kan hier dan rekening mee houden bij de lesindeling van ruiters en paarden/pony's. Wij verzoeken iedereen dringend om telefonisch af te melden en niet per e-mail, omdat we de mail niet altijd tijdig kunnen lezen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor paardrijlessen, pensionstalling of kinderfeestjes bij EEPM, bekijk dan ook onze flyers in handig PDF-formaat.

 

Kijk eens hoe mooi de herfstkleuren waren!